Cercar en aquest blog

dilluns, 15 de novembre del 2010





Més enllà de l'encertada vehemència que presenta «El Cortador de Rosas», després d'un temps de OBSERVACIÓ i diagnòstic decideixo de nou escriure unes línies per destacar alguns aspectes de l'àmbit educatiu ,-soci educatiu per ser més exacte-, que consider-ho importants, encara que potser em guanyo un altre judici penal per fer ús de la meva llibertat d'expressió. Me la porta fluixa.

http://www.nouscatalans.cat/index.php?option=com_contingut&contingut=1064que

L'educació social a Catalunya no funciona.
Eric Bertran així com Nous Catalans van tenir una actitud incisiva amb la fundació Merce Fontanilles. Va ser notable i es va acusar rebut per part de diversos col.lectius d'educadors socials que, creient en les seves intencions, van donar ressò i suport.


Malauradament aquesta comunicació es va interrompre i Eric Bertran, que semblava tan intel ligent, compromès, valuós i valent, es va fondre. Els seus motius haurà però penso que ara que probablement estarà més a prop del govern-ergo tindrà més possibilitats de fer i no tan sols parlar-, val la pena dedicar una mica de temps a escriure quatre línies en relació al maltractament institucional denunciat tant a els menors així com als propis i soferts educadors. Teniu la informació ... usar-la amb responsabilitat.

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_167467596613316&notif_t=group_activity

Voldria creure que, amb la possibilitat que en un nou govern a la Generalitat, hauran aspectes dins l'àmbit socioeducatiu que seran corregides, tenint en compte que tradicionalment es dóna a l'esquerra la potestat de millorar els serveis socials, encara que quan un veu que el Partit Popular i Esquerra Unida va de la mà en el conflicte Sahrauí li costa molt saber a qui votar.

Eric i Nous Catalans estem molt pendents del que feu, tenir-ho en compte, tenir-nos en compte i tenir-los compte. No anem a olvidarte tot i que ..."No hi ha pitjor descofianza que aquella que neix d'esperances ja mortes".

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_167467596613316&notif_t=group_activity




Ernest Mascort i Boix
Educador Social (U.B)
col.legiat 6092
Membre de la A.P.E.I.R.T.V.

1 comentari:

  1. Te felicito ducador por tu honestidad,tu capacidad de trabajo y tu coherencia. Ojala hubiese hubiesen más como tu.

    ResponElimina

Comentaris oberts a la reflexió i al dialeg

LA NOSTRA INTENCIO



Aquest és un Bloc dedicat als Educadors Socials que tenen consciència de la seva funció com a agents de canvi social. . És un Bloc dedicat a l'Educació Social entesa com una professió de caràcter pedagògic, generadora de contextos educatius i accions mediadores i formatives, que són àmbit de competència professional de l'educador social,possibilitant la incorporació del subjecte de l'educació a la diversitat de les xarxes socials, entesa com el desenvolupament de la sociabilitat; associat també a la promoció cultural i social, entesa com a obertura a noves possibilitats de l'adquisició de béns culturals, que ampliïn les perspectives educatives, laborals, d'oci i participació social.