Cercar en aquest blog

dimarts, 30 de novembre del 2010

Obert procés d'habilitació al colegi de madrid

Obert el període d'habilitació al CPEESMPDFImprimirTrametre a un amic

A partir del 4 de novembre començarà el procés d'habilitació al Colegio Profesional de Educadoras y Educadores Sociales de la Comunidad de Madrid.

El lliurament de sol·licituds es podrà fer fins al 24 de setembre de 2011.

El Ple de l'Assemblea de Madrid de 18 de febrer de 2009, va aprovar per unanimitat dels tres grups parlamentaris, la Llei 1/2010 de 24 de febrer, de creació del Colegio Profesional de Educadoras y Educadores Sociales de la Comunidad de Madrid i publicada al BOCM núm. 71 del 24 de març de 2010.

Es podran integrar al Colegio Profesional de Educadoras y Educadores Sociales de la Comunidad de Madrid aquells professionals que treballin en el camp de l’Educació Social i que es trobin dins d’algun dels supòsits següents, amb les acreditacions corresponents i que sol·licitin la seva habilitació en el termini de divuit mesos des de l'entrada en vigor de la llei de creació del col·legi.

SUPÒSITS D'HABILITACIÓ

PRIMER: Els professionals que estiguin en possessió d'una llicenciatura o diplomatura universitària amb estudis iniciats abans del curs 2000-2001, i que acreditin tres anys de dedicació professional continuada en les tasques d'educació social abans de l'1 de gener de 2005, i dins dels quinze anys anteriors.

SEGON: Els professionals que no estiguin en possessió d’una titulació universitària, però que acreditin vuit anys de dedicació professional a les tasques pròpies de l’Educació Social, realitzats amb anterioritat a l’1 de gener de 2005 i dins dels vint anys anteriors.

La documentació necessària per tramitar la sol·licitud al CEESC és la següent:

  1. Imprès de sol·licitud d'habilitació.
  2. Fotocòpia del Document Nacional d’Identitat.
  3. Resguard de l'ingrés bancari de les taxes d'habilitació(30 €).
  4. Certificat de vida laboral.
  5. En el cas de contractes o nòmines amb categories professionals diferents a les d'educador/a social, caldrà aportar un certificat d'empresa on constin les tasques i funcions realitzades.
  6. Fotocòpia compulsada de la llicenciatura o diplomatura universitària.
  7. Acreditació de l'experiència professional mitjançant contractes o nòmines on consti la data d'inici i fi de l'activitat i categoria professional d'educador social.
  8. Imprès de documentació que s’aporta segons el model del CPEESM.

Documentació:
Imprès de sol·licitud
Imprès de documentació que s'aporta
Model de certificat d'empresa


Informació del CPEESM:

Horaris d'atenció al públic:
Dimarts d'11 a 14 i dijous de 14 a 18 hores
C/ Augusto Figueroa, 17 – 1º Dcha.
28004 Madrid
Tel. i fax: 91 531 42 77
habilitacion@cpeesm.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris oberts a la reflexió i al dialeg

LA NOSTRA INTENCIO



Aquest és un Bloc dedicat als Educadors Socials que tenen consciència de la seva funció com a agents de canvi social. . És un Bloc dedicat a l'Educació Social entesa com una professió de caràcter pedagògic, generadora de contextos educatius i accions mediadores i formatives, que són àmbit de competència professional de l'educador social,possibilitant la incorporació del subjecte de l'educació a la diversitat de les xarxes socials, entesa com el desenvolupament de la sociabilitat; associat també a la promoció cultural i social, entesa com a obertura a noves possibilitats de l'adquisició de béns culturals, que ampliïn les perspectives educatives, laborals, d'oci i participació social.