Cercar en aquest blog

dimarts, 10 de setembre del 2013

Regles que als teus fills no els ensenyaran en el col·legi

Regles que als teus fills no els ensenyaran en el col·legi


Regla un- La vida no és justa, acostuma't a això.

Regla dos- Al món no li importarà la teva autoestima. El món esperarà que aconsegueixis alguna cosa, independentment que et sentis ben o no amb tu mateix.

Regla tres- No guanyaràs 6.000 euros mensuals just després d'haver sortit de l'institut.

Regla quatre- Si penses que el teu professor és dur, espera a tenir un cap.

Regla cinc- Dedicar-se al repartiment de pizzes no et lleva dignitat. Els teus avis tenien una paraula diferent per descriure-ho: ho cridaven oportunitat.

Regla sis- Si fiques la pota, no és culpa dels teus pares, així que no ploriqueigis pels teus errors; aprèn d'ells.

Regla set- Abans que naixessis, els teus pares no eren tan avorrits com són ara. Van començar a ser-ho quan van haver de pagar els teus comptes, netejar la teva roba bruta i escoltar-te parlar sobre el super guay que ets i ho carcas que són ells. Així que abans d'emprendre la teva lluita a favor de les selves verges contaminades per la generació dels teus pares, inicia el camí netejant les coses de la teva pròpia vida, començant per la teva habitació, escriptori, armari i cartera.

Regla vuit- A l'escola poden haver-se eliminat les diferències entre guanyadors i perdedors, però en la vida real no. 

Regla nou- La vida no es divideix en cursos escolars. No tindràs vacances d'estiu llargues en llocs llunyans i molt pocs caps s'interessaran a ajudar-te al fet que et trobis a tu mateix. Tot això hauràs de fer-ho en el teu temps lliure.

Regla deu- La televisió no és la vida real. En la vida quotidiana, la gent de debò ha de sortir del bar per anar-se a treballar.

Regla onze- Sigues amable amb els més aplicats de la teva classe, perquè existeixen moltes probabilitats que acabis treballant per a un d'ells.


(Pres d'Internet)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris oberts a la reflexió i al dialeg

LA NOSTRA INTENCIO



Aquest és un Bloc dedicat als Educadors Socials que tenen consciència de la seva funció com a agents de canvi social. . És un Bloc dedicat a l'Educació Social entesa com una professió de caràcter pedagògic, generadora de contextos educatius i accions mediadores i formatives, que són àmbit de competència professional de l'educador social,possibilitant la incorporació del subjecte de l'educació a la diversitat de les xarxes socials, entesa com el desenvolupament de la sociabilitat; associat també a la promoció cultural i social, entesa com a obertura a noves possibilitats de l'adquisició de béns culturals, que ampliïn les perspectives educatives, laborals, d'oci i participació social.