Cercar en aquest blog

dilluns, 2 de gener del 2012

Paradoxes socio-polítiques.


Soraya y Lisa from Makilipurdi on Vimeo.


Soraya copia a Lisa SIMPSON per justificar les retallades from CCOO Ensenyament on Vimeo.



Es ben cert que allo que ens provoca un somriure ho acceptem millor. Vagi aquest video per acceptar millor aquest 2012 tot servint per mostrar fins a quin punt la realitat pot superar la ficció.

4 comentaris:

  1. Està molt divertit, també ho és el discurs de Arcadi oliveres, ja l´he sentit varies vegades i com a activista social diu el que pensa sense pels a la llengua i sobre tot fent ús de la defensa de la pau i la justícia social.
    Es clar que no crec que sigui de dretes, precisament, je,je..
    Moni
    http://www.youtube.com/watch?v=VlelJa79Juo&t=0m22s
    http://www.youtube.com/ . El origen de las migraciones modernas

    ResponElimina
  2. Lo han censurado, que fuerte, os mando otro enlace,http://www.formulatv.com/videos/3525/discursos-soraya-saenz-de-santamaria-lisa-simpson-parecidos/

    ResponElimina
  3. Certament el Oliveres es una persona molt formada que no te por a dir el que pensa. Un autentic agent de canvi social en funcions educatives.

    ResponElimina
  4. Gracias por el enlace y la participación te añado yo una página donde explica un poco el misterioso caso de la desaparicion del video.

    http://www.diagonalperiodico.net/La-extrana-desaparicion-del-video.html

    ResponElimina

Comentaris oberts a la reflexió i al dialeg

LA NOSTRA INTENCIO



Aquest és un Bloc dedicat als Educadors Socials que tenen consciència de la seva funció com a agents de canvi social. . És un Bloc dedicat a l'Educació Social entesa com una professió de caràcter pedagògic, generadora de contextos educatius i accions mediadores i formatives, que són àmbit de competència professional de l'educador social,possibilitant la incorporació del subjecte de l'educació a la diversitat de les xarxes socials, entesa com el desenvolupament de la sociabilitat; associat també a la promoció cultural i social, entesa com a obertura a noves possibilitats de l'adquisició de béns culturals, que ampliïn les perspectives educatives, laborals, d'oci i participació social.